Annika behandelt alle soorten strafzaken. Zo worden zaken met betrekking tot overtreding van de Opiumwet, de Wet Wapens en Munitie, Wegenverkeerswet behandeld, maar ook zaken op het gebied van bijvoorbeeld zeden (zoals verkrachting en aanranding), vermogensdelicten (zoals diefstal of valsheid in geschrifte) , geweld- en levensdelicten en witwassen. Annika staat ook cliënten bij van wie de Officier van Justitie wederrechtelijk verkregen voordeel wil ontnemen. Voorts dient zij ok regelmatig klaagschriften in verband in beslag genomen auto’s of andere goederen zoals administratie.

Daarnaast heeft Annika ook ruime ervaring met het behandelen van zaken die verwant zijn aan het strafrecht. Zo kan je bij Annika terecht als door de Officier van Justitie of door het CBR je rijbewijs is ingenomen, maar ook wanneer je geen verklaring omtrent gedrag (VOG) krijgt.

Word je verdacht van een strafbaar feit, neem dan contact op zodat je verzekerd bent van een deskundige verdediging. Bel ook wanneer je alleen nog een oproep hebt ontvangen van de politie om te verschijnen voor een verhoor. Tijdens dat verhoor kun je namelijk tegen een scherp tarief gebruik maken van de bijstand van Annika.